GC Sportswear

Olemme osa ruotsalaista New Wave -konsernia. Tuotevalikoimamme on yksi laadukkaimmista ja monipuolisimmista profiilituotemarkkinoilla.

Laadukkaat tekstiilimerkkimme ovat D.A.D, Grizzly, Cottover, Harvest, Printer, J. Harvest & Frost sekä Mac One. Ylellisen mukavat pyyhkeet sekä muut lahjatavarat löydät D&J:n valikoimasta. Toppointilta löydät laajan valikoiman erilaisia give away -tuotteita tapahtumaan kuin tapahtumaan. D-vice tuo puolestaan ulottuviinne innovatiivisen elektroniikan. Tutustu myös uuteen merkkiin Graphix Sportswear. Mallisto on värikäs, rento ja sporttinen. Vaatteiden toiminnalliset materiaalit sopivat urheiluun sekä vapaa-aikaan.

Tuotteemme sopivat yksilöllisyytensä ansiosta erinomaisesti yritysprofilointiin, sillä myynti tapahtuu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille eikä vähittäiskaupalle. Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkostomme muodostuu alansa huippua edustavista mainostekstiili, liikelahja- ja työvaateyrityksistä. Heidän kauttaan löydätte parhaiten yrityksenne tarpeisiin sekä yksilöimiseen sopivat tuotteet.

 

Brändi_logot