GC Sportswear Oy

GC Sportswear Oy on mainostekstiilien, yritysvaatteiden, liike- ja mainoslahjojen tukkukauppa. Olemme osa pohjoismaista New Wave -konsernia joka toimii 30 maassa ympäri maailman. Tuotevalikoimamme on yksi laadukkaimmista ja monipuolisimmista profiilituotemarkkinoilla.

Laadukkaat profiilivaatemerkkimme ovat Cottover, Printer, J. Harvest & Frost, James Harvest sekä Graphix Sportswear. Ylellisen mukavat pyyhkeet sekä muut lahjatavarat löydät D&J:n valikoimasta. Toppointin laajasta mainoslahjojen valikoimasta saat tilattua kassit, juomapullot ja erilaiset give away -tuotteet monenlaiseen eri tapahtumaan. 

Tuotteemme sopivat yksilöllisyytensä ansiosta erinomaisesti yritysprofilointiin. Tuotteemme ovat helposti brändättävissä juuri teidän yrityksenne, seuranne tai brändinne näköiseksi. Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkostomme muodostuu alansa huippua edustavista mainostekstiili, liikelahja- ja työvaateyrityksistä. Heidän kauttaan löydätte parhaiten yrityksenne tarpeisiin sekä yksilöimiseen sopivat tuotteet.

 

Brändi_logot